Marriage Course

De Marriage Course wordt regelmatig gehouden in de Westerkerk en geeft een impuls aan je relatie, de enthousiaste leiding zorgt voor de omlijsting.
Want dat is een deel van de charme van de Marriage Course. We zijn geen cursusleiders die het allemaal weten en de evaluatie na elke serie avonden levert altijd weer verbeterpunten op. Het zijn de deelnemers zelf die de avonden waardevol maken, wij faciliteren slechts met behulp van het inmiddels geactualiseerde materiaal dat MC Nederland biedt. Het concept hebben we wat aangepast.

Het is dus echt iets van jullie samen. Vijf keer een etentje. Vijf avonden met inhoudelijke input vanuit het team over allerlei aspecten van het huwelijk: communicatie, (schoon-) ouders, vergeving, seksualiteit, talen van de liefde, enzovoort. En evenveel keer ruim de tijd om daar aan de hand van opdrachten met z’n tweetjes over door te praten. Er komt zo heel wat aan de orde! Ook in de twee lessen die je gezellig samen thuis doet met de dvd’s van Nicky & Sila Lee, de bedenkers en makers van de MC.

En… je hoeft geen problemen te hebben om mee te mogen doen. Juist niet, want samen investeer je in een gezond huwelijk dat een leven lang duurt.

De kosten bedragen € 99,- all-in (5 diners voor 2 personen verzorgd door een cateraar, koffie/thee en drankjes en twee werkboeken). Het cursusboek “Ik ook van jou” is apart verkrijgbaar (€ 22,50).

Ben je nieuwsgierig, heb je vragen, twijfelde een van jullie nog steeds om mee te doen? In het kerkblad en op de weekbrief wordt de cursus aangekondigd.

Aarzel niet en stel je vragen aan:
Jan & Margreet Moggré, Stadhouderslaan 113 (3905 HC), 0318-304537 / 06 53502965, janmargreet@kpnmail.nl.

Kerkdienst (terug)luisteren?

Live Archief

WESTERKERK

Goudvink 2
3906 AL Veenendaal
Tel. 0318 511594
Route berekenen

Westerkerk Veenendaal
 

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met: