Young West - Follow Me!

Op de maandag - en dinsdagavond is er voor de tieners (12-15 jaar) en jongeren (16+) in de gemeente Follow Me! Tijdens Follow Me! gaan de tieners en jongeren van de gemeente met elkaar in gesprek over het geloof. Dat gebeurt eerst door middel van een gezamenlijke opening. Tijdens deze opening wordt het thema van de avond via PowerPoint en filmpjes geïntroduceerd en wordt alle belangrijke informatie over het thema gepresenteerd. Na een korte pauze gaan de tieners en jongeren daarna uiteen in groepjes van 4-8 personen. Het mooie van Follow Me! is dat deze groepjes klein zijn, waardoor er veel ruimte is voor gesprek en persoonlijk contact.

Follow Me! is een plek waar tieners en jongeren gevoed worden in het geloof. Daarnaast is het ook bij uitstek een activiteit waarbij er veel ruimte is voor de tieners en de jongeren om elkaar te ontmoeten en elkaar te leren kennen.

De datums waarop we bij elkaar komen vindt je in de Wees welkom! Wilt jij nog meer weten over Follow Me? Neem dan contact op met
Marieke Willemsen mariekewillemsen5@hotmail.com

Kerkdienst (terug)luisteren?

Live luisteren of kijken Archief

WESTERKERK

Goudvink 2
3906 AL Veenendaal
Tel. 0318 511594
Route berekenen

Westerkerk Veenendaal
 

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met: