Marriage Course

Met erg veel plezier hebben we als team al een keer of zeven de Marriage Course gedraaid. Heel wat Westerkerkers en anderen hebben inmiddels aan de cursus meegedaan en het als een verrijking van hun relatie ervaren. Zevenenvijftig echtparen = 114 mensen hebben zo een impuls aan hun relatie kunnen geven en daarvoor hebben we graag wat bouwstenen aangedragen.

Want dat is een deel van de charme van de Marriage Course. We zijn geen cursusleiders die het allemaal weten en de evaluatie na elke serie avonden levert altijd weer verbeterpunten op. Jullie zijn het als deelnemers zelf die de avonden waardevol maken, wij faciliteren slechts. In 2020 zijn daarvoor weer nieuwe werkboekjes en nieuwe filmpjes beschikbaar.

 

Het is echt iets van jullie samen. Zes keer een etentje. Zes avonden met inhoudelijke input vanuit het team over allerlei aspecten van het huwelijk: stevige fundamenten, communicatie, vergeving, de impact van familie, seksualiteit, talen van de liefde, enzovoort. En evenveel keer ruim de tijd om daar aan de hand van opdrachten met z’n tweetjes over door te praten. Er komt zo heel wat aan de orde!

En… je hoeft geen problemen te hebben om mee te doen. Juist niet, want samen investeer je in een gezond huwelijk dat een leven lang duurt. Bovendien zijn we als team geen stel hulpverleners, maar wel mensen met een warm hart voor het huwelijk.

Ben je nieuwsgierig, heb je vragen, twijfelde een van jullie nog steeds om mee te doen? In het kerkblad en op de weekbrief wordt de cursus aangekondigd.

Marriage Course: 2020

Op 14 februari 2020 hopen we weer een nieuwe ronde van de MC te starten. De andere data zijn: 21/2, 6/3, 20/3, 3/4 en 17/4.

De kosten bedragen € 159,- all-in (6 diners voor 2 personen verzorgd door een cateraar, koffie/thee en drankjes en twee werkboeken). Eventueel kun je het in 2x betalen.

Voor vragen en/of opgave (max. 8 stellen) kun je terecht bij:
Margreet Moggré, janmargreet@kpnmail.nl of 0318-30 15 37.

Kerkdienst (terug)luisteren?

Live luisteren of kijken Archief

WESTERKERK

Goudvink 2
3906 AL Veenendaal
Tel. 0318 511594
Route berekenen

Westerkerk Veenendaal
 

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met: