Agenda Weekbrief & Kerkblad

Agenda Weekbrief & Kerkblad

Weekbrief & Kerkblad
Aanvullende Agenda Informatie

Waarom deze pagina?

Om te voorkomen dat vroegtijdig aangekondigde activiteiten onnodig in het Kerkblad en de Weekbrief worden herhaald.
Die activiteiten worden, nadat ze in het Kerkblad en de Weekbrief zijn vermeld, daarna alleen in de agenda genoemd waarbij, voor aanvullende informatie, naar deze pagina wordt verwezen.
 

30 juni – Save the date: Zomersamenzijn.

De zomerperiode staat voor de deur. Om elkaar als gemeente vlak voor de zomer nog een keer te ontmoeten is er ZomerSamenZijn. Op zondag 30 juni is er van 11:00 - 13:30 uur een ontmoetingsmoment tussen jong en oud. Dit jaar willen we bij elkaar komen op het parkeerterrein van de Westerkerk.
Na de kerk is er koffie, thee en gebak (we zoeken nog bakkers!). Daarna zal er een lunch (die u zelf meeneemt, bijvoorbeeld een salade, quiche of wraps) zijn waarbij er drinken is voor iedereen en iets lekkers voor de kinderen (een broodje knakworst). Wellicht wilt u/jij wat lekkers meebrengen om te delen tijdens de lunch.
U/jij kunt samen een spel doen (Kubb, kaartspel, etc.) of gewoon ontspannen kletsen met een bekend of onbekend gemeentelid. Voor de kinderen is er stoepkrijt, bellen blazen en schminken. Natuurlijk mogen zij ook een favoriet spel meenemen!
Mocht u een vraag en/of opmerking hebben, mail dan naar Renske Smith (r_89_9@hotmail.com). Iedereen is van harte welkom!
Met vriendelijke groet, Renske Smith-Nauta
 

7 juli – Afscheid Bijbelklas groep 8.

In de kerkdienst van zondagmorgen 7 juli 2024 nemen de kinderen van groep 8 afscheid van de Bijbelklas. Daarnaast heten we ze welkom in de kerk en bij Follow Me. We willen de kinderen die afscheid nemen graag een persoonlijke uitnodiging sturen voor deze dienst. Zouden de ouder(s) en/of verzorger(s) van de kinderen van groep 8 een mail willen sturen, met daarin de naam en het adres van hun kind? Zo kunnen wij ervoor zorgen dat we alle kinderen van groep 8 in beeld hebben en de uitnodiging op de juiste plekken terecht komt.
De mail kan gestuurd worden naar: bijbelklas.westerkerk@gmail.com. Alvast hartelijk dank!

 

Naar overzicht

Geplaatst door:

Hennie

Datum:

12 maart 2024

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met: