Koekjesactie voor Irene en Gerrit & Jorine

Koekjesactie voor Irene en Gerrit & Jorine

 

De eerste periode van de koekjesactie was een succes. Veel mensen hebben er van genoten. We hebben al een mooi bedrag over kunnen maken. Na een lange zomerstop starten we weer met de ‘bakkerij’. Het assortiment is vernieuwd, prijzen aangepast (tja, alles wordt duurder…). Zeven soorten koekjes en plaatkoek om uit te kiezen, ook glutenvrije, die overigens voor iedereen heerlijk zijn. Voor elk wat wils dus. Nieuw is dat er nu 3 bakkers zijn. In het overzicht kun je lezen wie van de drie je moet benaderen.

Je kunt ze bestellen op een tijdstip dat je graag wilt. In overleg met de bakker spreek je af wanneer ze geleverd kunnen worden. De koekjes kun je natuurlijk zelf opeten, maar ook uitdelen. Juist in deze tijd van afstand kun je een ander blij maken met een zakje lekkers. Je kunt alleen de hoeveelheden bestellen zoals aangegeven in het overzicht of veelvoud daarvan (dus geen halve hoeveelheid). Vind je het een beetje veel? Verdeel dan de koekjes over meer porties, zodat je nog meer mensen erin kunt delen. De plaatkoeken kun je ook prima invriezen! Mocht je vragen hebben over wat er precies in zit i.v.m. allergie bijv., vraag het gerust. De helft van het bedrag komt ten goede aan het werk van Gerrit en Jorine van Dijk en Irene Roor. Deze actie gaat voorlopig wel door, dus als je nu niets wilt kan het later natuurlijk ook. Help je mee van deze actie een succes te maken? Allemaal aan de cookies!!

Bestel liever niet op het laatste moment, al mag je het natuurlijk altijd proberen. Voor meer info: Reiny Brunekreeft, mail: rbrunekreeft@outlook.com of bel of app 06-30311705.  Het overzicht van de soorten die je bestellen kunt  kun je hieronder zien. 

 

 

 

Naar overzicht

Geplaatst door:

Rick

Datum:

12 november 2021

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met: