Startweekend Westerkerk

Startweekend Westerkerk

In het vierde weekend van september vindt het startweekend van de Westerkerk plaats. Na dit weekend worden veel activiteiten weer opgestart, zoals de clubs, catechese en de vele kringen die de Westerkerk kent. Er vinden voor alle leeftijden verschillende activiteiten plaats op vrijdag, zaterdag en zondag. Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk. We hopen op een weekend waarin jong en oud elkaar ontmoet en (beter) leert kennen.

Vrijdagochtend – Koek & koffie

Vanaf 10.00 uur start de open koffieochtend. De HVD schenkt deze ochtend koffie en serveren hier wat lekkers bij. Iedereen is welkom! 

Vrijdagavond – Just do it (sport) activiteit jeugd

De kinderen en jongeren zijn deze avond van harte welkom in het Ichthus College. Kinderen tot 12 jaar zijn welkom om 19.00 uur voor een leuk programma. Vanaf 20.30 uur is iedereen ouder dan 12 jaar welkom om te komen sporten. Rond 22.00/22.30 zal het afgelopen zijn.

Zaterdagochtend – Burenontbijt

Zaterdagmorgen willen we als gemeente samen met onze buren ontbijten. Burendag is een prachtige gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Omwoners van de Westerkerk worden uitgenodigd en natuurlijk mag u/jij niet ontbreken. Van 8:30 tot 10:00 uur ben je welkom. Wel graag even aanmelden, zodat we weten hoeveel broodjes we moeten inslaan. Dat kan via de intekenlijst op de tafel in de ontmoetingsruimte of via de mail: tgzwesterkerk@gmail.com, waar je ook met vragen terecht kunt.

Zaterdagmiddag – Puur natuur - fietstocht

Tussen 14.00 en 15.00 uur kan er gestart worden vanaf de Westerkerk met een fietstocht van ca. 1½  uur. Vanwege de veiligheid is het fietsen als één groep niet verstandig. Wel is het de bedoeling om telkens kleine groepjes te laten starten waarbinnen op ontspannen wijze met elkaar gesproken kan worden.

Zondag na de dienst – Groet & ontmoet

Na de ochtenddienst is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers. Voor de kinderen is er fris. Een mooie gelegenheid om bij te praten met bekende en onbekende gemeenteleden.

Naar overzicht

Geplaatst door:

Jeroen

Datum:

26 augustus 2018

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met: