Startweekend Westerkerk 2019

Startweekend Westerkerk 2019

In het weekend van 27 t/m 29 september vindt het startweekend van de Westerkerk plaats. Na dit weekend starten weer veel activiteiten, zoals de clubs, catechese en de vele kringen die de Westerkerk kent. Er vinden voor alle leeftijden verschillende activiteiten plaats op vrijdag, zaterdag en zondag. We hopen op een weekend waarin jong en oud elkaar ontmoet en (beter) leert kennen.

Vrijdagochtend – Koek & koffie

Vanaf 10.00 uur start de open koffieochtend. De HVD schenkt deze ochtend koffie en serveren hier wat lekkers bij. Iedereen is welkom! 

 

Vrijdagavond – Just do it (sport) activiteit jeugd

De kinderen en jongeren zijn deze avond van harte welkom in het Ichthus College. Kinderen tot 12 jaar zijn welkom om 19.00 uur voor een leuk programma. Vanaf 20.30 uur is iedereen ouder dan 12 jaar welkom om te komen sporten. Rond 22.30 zal het afgelopen zijn.

 

Zaterdagochtend – Burenontbijt

Zaterdagmorgen willen we als gemeente samen met onze buren ontbijten. Burendag is een prachtige gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Omwonenden van de Westerkerk worden uitgenodigd en natuurlijk mag u/jij niet ontbreken. Van 8:30 tot 10:00 uur ben je welkom. Wel graag even aanmelden, zodat we weten hoeveel broodjes we moeten inslaan. Dat kan via een mail naar: tgzwesterkerk@gmail.com, waar je ook met vragen terecht kunt.

 

Zaterdagmiddag – Puur natuur - fietstocht

Tussen 14.30 en 15.00 uur kan er gestart worden vanaf de Westerkerk met een fietstocht van ca. 1 tot 1½  uur. Vanwege de veiligheid is het fietsen als één groep niet verstandig. Wel is het de bedoeling om telkens kleine groepjes te laten starten waarbinnen op ontspannen wijze met elkaar gesproken kan worden.

 

Zaterdagavond – Worship Night

De zaterdag wordt afgesloten met een Worship Night. Als gemeente mogen we samen God aanbidden. Deze keer wordt de Worship Night gehouden in de Westerkerk en deze start om 20.00 uur.

 

Zondagochtenddienst – Kerkproeverij

Tijdens deze ochtenddienst kan de buurt via een kerkproeverij 'proeven' hoe het eraan toegaat in een dienst van de Westerkerk.

 

Zondag na de dienst – Groet & ontmoet

Na de ochtenddienst is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers. Voor de kinderen is er fris. Een mooie gelegenheid om bij te praten met bekende en onbekende gemeenteleden. Tijdens het koffiedrinken presenteren verschillende activiteiten en commissies zich die de Westerkerk kent. Een mooie gelegenheid om met hen kennis te maken.

Naar overzicht

Geplaatst door:

Jeroen

Datum:

13 september 2019

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met: