Startweekend Westerkerk 2020

Startweekend Westerkerk 2020

Startweekend Westerkerk

In het weekend van 25 t/m 27 september vindt het startweekend van de Westerkerk plaats. Na dit weekend starten weer veel activiteiten, zoals de clubs, catechese en de vele kringen die de Westerkerk kent. Er vinden voor alle leeftijden verschillende activiteiten plaats op vrijdag, zaterdag en zondag. We hopen op een weekend waarin jong en oud elkaar ontmoet en (beter) leert kennen. Vanzelfsprekend ziet het programma er anders uit dan andere jaren en houden we bij alle activiteiten rekening met de regels die er zijn i.v.m. het Corona virus.

Vrijdagavond – Sport

Kinderen en jongeren zijn deze avond van harte welkom in Gymzaal Langelaar (Langelaar 22). Er zijn twee leeftijdsgroepen waarvoor een sportactiviteit georganiseerd wordt.

·  Vrijdagavond 18:30-19:30 uur lekker sporten voor de 12- kinderen

·  Vrijdagavond vanaf 20:00 uur sporten voor de 12+ tieners

In verband met het Coronavirus mogen ouders niet binnenkomen. U kunt uw kind(eren) afzetten bij de buitendeur en na afloop kunt u daar wachten op uw kind(eren).

Zaterdagochtend – Burenontbijt

Zaterdagmorgen willen we als gemeente samen met onze buren ontbijten. Burendag is een prachtige gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Omwonenden van de Westerkerk worden uitgenodigd en natuurlijk bent u ook uitgenodigd. Nadere informatie staat in de weekbrief.

Zaterdagmiddag – Knutselen voor de kinderen

Kinderen tot en met 12 jaar zijn van harte welkom in de Westerkerk om samen te knutselen. Ze zijn welkom om 15:00 uur.

Zaterdagmiddag – Wandeltocht

Op hetzelfde moment is er de gelegenheid om mee te doen aan een wandeltocht. Deze is qua tijd afgestemd op het knutselen zodat ouders eventueel hun kinderen kunnen laten deelnemen aan het knutselen en zelf met de wandeltocht meedoen. Maar kinderen en jongeren zijn ook welkom om mee te wandelen. De wandeling start om 15.15 uur bij het kruispunt einde Dijkstraat/Slaperdijk.

Zondagmiddag – Groet & ontmoet

Normaalgesproken kan iedereen elkaar ontmoeten na de ochtenddienst. Dat zal nu niet gaan. Ook een ontmoeting met de hele gemeente zal niet mogelijk zijn. Om toch elkaar te ontmoeten, stellen we voor dat kringen op deze middag elkaar opzoeken. Dat zal in de meeste gevallen niet binnen kunnen, maar misschien is het een idee om iets samen buiten te doen (wandeling, picknick, sport en spel)? Wie niet op een kring zit en toch wil meedoen, kan zich aanmelden op onderstaand e-mail adres. Deze mensen willen we aan elkaar koppelen om zo toch een ontmoeting te hebben met andere gemeenteleden. Het zou leuk zijn om wat te delen van deze ontmoeting. Gebruik hiervoor de Facebook groep van de Westerkerk of stuur een foto naar onderstaand e-mail adres. Dan kunnen we daar wat van delen via weekbrief of tonen voorafgaande aan de kerkdienst van de week erop.

Check ook https://www.facebook.com/WesterkerkVeenendaal/. Een e-mail sturen kan ook naar j.f.leeflang@hccnet.nl

We hopen elkaar te ontmoeten op één of meerdere activiteiten.

Naar overzicht

Geplaatst door:

Jeroen

Datum:

9 september 2020

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met: