Startweekend Westerkerk 2021

Startweekend Westerkerk 2021

Startweekend Westerkerk

In het weekend van 25 en 26 september vindt het startweekend van de Westerkerk plaats. Na dit weekend starten weer veel activiteiten, zoals de clubs, catechese en de vele kringen die de Westerkerk kent. Er vinden voor alle leeftijden verschillende activiteiten plaats op zaterdag en zondag. We hopen op een weekend waarin jong en oud elkaar ontmoet en (beter) leert kennen. Vanzelfsprekend ziet het programma er anders uit dan andere jaren en houden we bij alle activiteiten rekening met de regels die er zijn i.v.m. het Corona virus.

Zaterdagochtend – Burenontbijt

8.30 uur - 10.00 uur: Burenontbijt. Op deze nationale burendag nodigen we de buren uit om in de kerk te komen ontbijten. Maar u en jij bent ook hartelijk welkom.
Het ontbijt is gratis. Aanmelden via tgzwesterkerk@gmail.com.

Zaterdagmiddag

16.00 uur - 17.30 uur: Crazy 44 voor kinderen jonger dan 12 jaar. (Dan moeten er 44 ‘gekke’ opdrachten worden uitgevoerd.)
17.30 uur - 18.30 uur: Patat eten voor iedereen.
18.30 uur - 20.00 uur: Het Jachtseizoen voor jongeren van 12 jaar en ouder. (In teams gaat men op jacht naar één ontsnapte boef. )
Aanmelden via https://forms.gle/7zcXyB1okEVTDFBk7

Zondagochtend – Groet & Ontmoet

11.00 uur - 12.00 uur: Na de dienst is er eindelijk weer gelegenheid om samen te komen onder het genot van een kopje koffie of thee en voor de kinderen fris. Ook zal hier een 'gemeentemarkt' zijn. Wij zullen dit buiten doen.

Zondagmiddag – Wandeling

14.30 uur - 15.30 uur: Een wandeling voor jong en oud. Voor de kinderen zal er een puzzelelement bij zijn (en de ouderen mogen natuurlijk ook meedoen).
Daarnaast is er plaats voor ontmoeting en een mooi gesprek. De wandeling zal starten aan de Zandheuvelweg 2-A (het scouting gebouw) en zal ongeveer een uur duren.

We hopen elkaar te ontmoeten op één of meerdere activiteiten.

Naar overzicht

Geplaatst door:

Henny

Datum:

9 september 2021

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met: