WESTERKERK-APP

In deze tijd waarin de mobiele telefoon niet meer is weg te denken en voor steeds meer zaken wordt gebruikt, biedt de app nieuwe mogelijkheden om als kerk aanwezig te zijn bij mensen. Met name gericht op onze gemeenteleden en op de versterking van onze gemeenschap. Juist nu er vanwege de coronamaatregelen minder fysiek contact kan zijn is het belangrijk om op nieuwe manieren de verbinding met andere leden van de gemeente aan te gaan en te onderhouden. Voor Hervormd Veenendaal breed is per wijkgemeente een App beschikbaar.

 

De Westerkerk-app biedt een goede onderlinge communicatie tussen gemeenteleden binnen de wijk waarbij men
Goed om te weten
De Westerkerk-app is alleen te downloaden op de smartphone, iPad of tablet. Hierop moet een operating system draaien, dat door de betreffende provider (Apple of Google) wordt ondersteund.
De Westerkerk-App is alleen toegankelijk voor leden van de wijkgemeente Westerkerk. Om toegang te krijgen moet je een uniek emailadres hebben. Dus man en vrouw samen onder één emailadres is niet mogelijk. Ben je lid van de Westerkerk, dan nodigen we je uit gebruik te gaan maken van de Westerkerk-App door deze te downloaden.

 

Klik op instructies voor een gebruikshandleiding.

Downloaden kan via deze link: https://play.google.com/store/apps/details?id=app.donkeymobile.hervormdveenendaalwesterkerk of scan de onderstaande QR-code:

Klik op instructies voor een gebruikshandleiding.

Ook op de website van de leverancier Donkey Mobile is meer informatie te vinden:

Handleidingen en Veelgestelde vragen | Donkey Mobile

Kerkdienst (terug)luisteren?

Live luisteren of kijken Archief

WESTERKERK

Goudvink 2
3906 AL Veenendaal
Tel. 0318 511594
Route berekenen

Westerkerk Veenendaal
 

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met: