Inschrijven Eredienst

Via onderstaande link kan men zich opgeven voor de kerkdienst. Bij de opgave voor de dienst hoeven alleen mensen meegeteld te worden die daadwerkelijk in de kerkzaal komen. Na registratie wordt een mail verzonden met een link waarmee de opgave gewijzigd kan worden.

 

Inschrijven eredienst

Hieronder staan de basisuitgangspunten beschreven. 

Procedure

Bij de hoofdingang van de kerk wordt gevraagd naar eventuele gezondheidsklachten. Vervolgens is er in de ontmoetingsruimte gelegenheid om de handen te ontsmetten. Tot slot krijgt u/jij in de kerk een zitplaats toegewezen.

 

Begintijd

Om de dienst op tijd te kunnen beginnen willen wij u/jou, gezien de momenteel benodigde procedures, vragen 10-20 minuten voor aanvang van de dienst aanwezig te zijn. Op deze manier is er voldoende tijd om rustig alle procedures af te handelen.

 

Schoonmaken

Mocht je willen helpen schoonmaken na de kerkdienst (afnemen kerkbanken), dan kun je je na de dienst melden bij de koster. Alvast hartelijk dank!

 

Slotnoties

Door opgave geef je toestemming voor het gebruik van je contactgegevens voor het inplannen van de kerkdiensten. Daarnaast accepteer je door opgave de momenteel geldende corona beperkingen, zoals 1,5 meter afstand houden. Ongeacht of je het met alle maatregelen eens bent, wordt verwacht dat je je houdt aan de beperkingen en je verantwoordelijkheid neemt t.b.v. andere kerkgangers en het algemene beeld naar buiten toe.  Voor meer informatie over de corona maatregelen

klik hier

 

 

 

Kerkdienst (terug)luisteren?

Live luisteren of kijken Archief

WESTERKERK

Goudvink 2
3906 AL Veenendaal
Tel. 0318 511594
Route berekenen

Westerkerk Veenendaal
 

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met: